Owlipop Quiet Books / Carte senzoriala

carte senzoriala owlipop

Cărțile senzoriale Owlipop sunt carticele educative confectionatae din bumbac si  fetru. Numele “ Quiet/ Busy Book” sugerează faptul că această cărticică ține copilașul ocupat și intersat pentru o periodă îndelungată de timp.  Cu ajutorul cărticelei senzoriale, bebelușul tău își dezvoltă abilitățile psiho-motorii mult mai rapid, prin joacă. Owlipop a pregătit doua modele de cărți senzoriale pentru două grupe de vârstă diferite. Vârsta copilașului este un criteriu foarte important când alegem cărticica. Activitățile incluse trebuie să se potrivească cu interesele actuale ale copilașului tău. În funcție de vârstă am ales și figurinelor, modul de prindere a acestora în carte, dar si mărimea lor. Mai jos găsiți informații detaliate pentru fiecare cărticică in parte.

carti senzoriale owlipop

  1. Quiet Book for Baby Owls (recomandata și pentru copii sub 3 ani)

Recomandăm cu căldură această cărticică copiilor care nu au implanit încă vârsta de trei ani.  Aceasta combină stimularea senzorială cu activități care dezvoltă mușchii mâinii, coordonarea mână-ochi, limbajul și comunicarea, memoria și imaginația dar și puterea de concentrare. Figurinele din această carte sunt suficient de mari pentru ca bebelușul tău să le poată prindă cu ușurință in mânuță. Știm că aceasta este vârsta la care bebelușul tău descoperă lumea nu doar cu mânuțele ci și cu gurița, asa că dimensiunea figurinelor nu ii permite micuțului tău să le înghită. Mai mult decât atât, 90% din figurinele pe care le conține cărticica sunt prinse (prin coasere)  cu panglică pentru siguranța bebelușului tău, astfel încât acestea nu pot fi detașate total și nu se pot pierde.

Activități incluse: puzzle, ordonare dupa culori, stimulare sonora (clopotel), ușițe, ordonare dupa forme, prindere fundiță, buzunare etc.

Materiale folosite: bumac 100%, fetru, panglica, lemn, scai

Dimensiuni: 23 x 23 cm

Numar file: 12

Coperta se poate personalize cu numele bebelușului tău

Recomandăm folosirea cartii sub supravegherea unui adult. Figurinele din această cărticiă sunt prinse prin coasere. Dacă totuși se desprinde o figurină recomandăm să o îndepărtați imediat.

http://https://www.youtube.com/watch?v=nXJMuvn1ogs

  1. Quiet Book for Little Owls ( recomandată pentru copii de 3 ani+ )

Această cărticică conține activități numeroase și mai complexe. O recomandăm in special copiilor cu vârsta de peste 3 ani deoarece conține figurine detașabile de mici dimensiuni (cea mai mica este de aprox. 4 cm). Cu ajutorul acestei cărți, copilașul poate descoperi singur numeroasele activități și jocuri, potrivite pentru vârsta lui. Am inclus in această cărticiă, pe lângă joculețe, și pagini educaționale foarte importante pentru viața de zi cu zi, ca de exemplu pagina despre culorile semaforului și semnficația acestora dar și pagina în care bufnita merge la culcare când apare luna pe cer și se trezește când răsare soarele. Aceste activități au ca scop asimilarea jocului/ a unei situații distractive cu întâmplări din viața contidiană. Copilașul își va aduce aminte cu plăcere că si bufnița din cărticiă e în pătuț când apare luna pe cer, traversează strada doar când e verde și asa va vrea să facă și el. Desigur, este foarte importantă și joaca cu unul din părinți, pentru ca micuțul să înțeleagă în totalitate activitățiile incluse.

Activități incluse: învățarea culorilor, învățarea numerelor, socotitoare, semaforul si trecerea de pietoni, masina de spălat rufe, prinderea cu cleme a hăinuțelor la uscat, îmbracarea ursulețului,diferența dintre zi si noapte, prinderea cu scai a diferitelor animălute și flori,învățarea formelor, legarea șiretului, fermoar, joc puzzle, prindere cu magneți.

Materiale folosite: bumbac 100%, fetru, schaumgummi, scai, lemn

Dimensiuni: 22×28 cm

Numar file: 18

Coperta se poate personalize cu numele bebelusului tau

Recomandăm folosirea cartii sub supravegherea unui adult.

http://https://www.youtube.com/watch?v=5x63nQAYcRc

 

Follow:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.