Turquoise Lefkada

Apa limpede in nenumarate nuante de turcoaz, munte, mare, stanci si verdeata intr-un singur peisaj – cam asta e Lefkada. Ah, sa nu uitam mirosul de maslini care te insoteste pe drumul catre plaja.

Plaja Egremni

Ne-am cazat la 2 minute de mers cu masina de Nidri. Nidri e unul din cele mai populare orasele din Lefkada, cu multe taverne, port si alte atractii turistice. Ca sa poti ajunge pe cele mai cunoscute plaje ale insulei ai nevoie de o masina sau de un scooter. Fara un mijloc de transport nu te poti bucura din plin de frumusetea insulei. De mersul pe jos la plaja poti sa uiti!

Lefkada Town

Mai jos va prezint pe scurt cele mai frumoase plaje si locurile pe care nu trebuie sa le ratati daca ajungeti in Lefkdada:

  • Plaja Egremni: aveti de coborat (si de urcat daca mai vreti sa plecati) 350 de scari pana la plaja. Dar exista si o varianta pentru lenesi. Daca va hotarati sa faceti o mini croaziera de o zi, asigurati-va ca veti ajunge si la plaja Egremni si nu veti arde nici o calorie :). Plaja e cu pierticele, apa e turcoaz la puterea a2a. Toaleta nu exista pe plaja. In general plajele din Lefkada nu sunt prea amenajate.
  • Porto Katsiki: Una din cele mai frumoase plaje, cu mai putine scari.
  • Plaja Aghiofilli: Aici ajungeti cu un boat taxi din Vasiliki. Din cate am inteles, nu merita mers cu masina din cauza drumului prost. Merita vazuta.
  • Plaja Kathisma si Gialos : plaje cu nisip, retsaurante pe plaja si parcare gratuita.
  • Kalamitsi Beach

Plaja Egremni

Ce mai merita vazut? Oraselul Nidri, orasul Lefkada, oraselul Sivota – unde se mananca cele mai bune fructe de mare, Agios Nikitas.

Plaja Egremni

Plaja Egremni – vazuta de pe vaporas

Scarile spre plaja Egremni

Porto Katsiki

Porto Katsiki

Aghiofilli Beach

Gialos Beach

near Lefkada town

Lefkada Town

Lefkada Town

 

Follow:
Distribuie:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.