Facebook
Blog
Youtube

Cum cumpar

3.1. Produse din magazin

3.1.1. Selectarea produselor dorite

In momentul in care ai gasit un produs pe care doresti sa il achizitionezi, apasa butonul Adauga in cos. Vei fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde ai optiunea sa vizualizezi lista de produse existente in cos, sa modifici cantitatile pe care doresti sa le achizitionezi sau sa renunti la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Pentru a te intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, apasa butonul Continua cumparaturile.
 


3.1.2 Selectarea modalitatii de livrare si de plata. Finalizarea comenzii

Selecteaza metoda de livrare dorita. Acesteia ii pot fi asociate anumite costuri de transport. Vei putea vizualiza valoarea costurilor de livrare inainte de finalizarea comenzii.

 

Pentru a finaliza comanda, apasa pe butonul Trimite comanda (?).

In cazul in care esti client nou, va trebui sa iti creezi mai intai un cont de utilizator, completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu iti va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care vei putea finaliza comanda.

Selecteaza apoi metoda de plata pe care o preferi si foloseste campul Comentarii comanda (?), care permite trimiterea a unor eventuale informatii suplimentare.

 

Dupa ce te-ai asigurat ca esti de acord cu Termenii si Conditiile practicate, apasa butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul urmator.

 

3.1.3 Confirmarea comenzii

Dupa finalizarea comenzii vei primi in scurt timp un e-mail prin care iti confirmam ca am primit comanda ta iar apoi, in cel mai scurt timp posibil, te vom contacta din nou telefonic sau prin e-mail pentru a-ti confirma comanda si expeditia produsului.

 

1.2. Produse personalizate

Daca iti place un produs din magazinul owlipop.com dar nu il gasesti pe site in combinatia de culori dorita sau daca doresti un produs personalizat cu nume, initiale, inimioare sau orice altceva, te rugam sa ne contactezi prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email owlipop@yahoo.com. Designerul Owlipop iti va raspunde cu drag la solicitari pentru a gasi impreuna cea mai buna varianta de personalizare a  produsului tau.

File de Vis - Citeste, viseaza, cresti!