Facebook
Blog
Youtube

Livrarea produselor

 

Livrarea produselor:

Se poate face oriunde in tara dupa cum urmeaza:

MODALITATE LIVRARE

Timp livrare

COSTUL TRANSPORTULUI

 la plata produselor   on-line (cu cardul) sau prin OP 

cu plata ramburs

 Curierat Rapid*

24-36 ore

25 RON

25 RON

 Posta Romana

3-5 zile

15 RON

15 RON

 Ridicare de la sediu (Floresti, jud Cluj)

 

gratuit

gratuit

*preturile sunt valabile pentru toate orasele din Romania si in majoritatea localitatilor din tara. Puteti consulta lista cu localitatile in care Urgent Curier nu percepe taxa de kilometri suplimentari aici. Pentru restul localitatilor se adauga taxa pentru kilometri suplimentari, care se calculeaza automat la plasarea comenzii.

La completarea sectiunii despre livrare in comanda ta costul transportului se calculeaza automat iar la final va aparea totalul de plata 

In cazul in care ati ales plata on-line sau prin transfer bancar (OP) nu veti mai avea de platit nimic la curier sau la posta.

In cazul in care ati optat pentru plata ramburs, suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va fi achitata direct la curier sau la Posta si va include: 

- valoarea produselor comandate (valoarea facturata) 

- taxele si comisioanele percepute de catre firma de curierat respective Posta Romana, adica Taxa de transport + Taxa de ramburs

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu livrarea produselor, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email owlipop@yahoo.com. De asemenea, va rugam sa ne contactati in cazul in care doriti livrarea in strainatate. 

La completarea sectiunii despre livrare in comanda ta, costul transportului se calculeaza automat iar la final va aparea totalul de plata

 

In cazul in care aii achitat produsele on-line sau prin transfer bancar (OP) nu vei mai avea de platit nimic la curier sau la posta.

 

In cazul in care ai optat pentru plata ramburs, suma pe care va trebui s-o platesti - direct la curier sau la Posta - va include: 

- valoarea produselor comandate (valoarea facturata) 

- taxele si comisioanele percepute de catre firma de curierat sau Posta Romana 

 

 

File de Vis - Citeste, viseaza, cresti!