Cum sa faci un Crop Top ondulat cu umerii goi | Tutorial Video

În tutorialul de azi vă arăt cum să realizați această cusătură încrețită/ondulata numită și „lettuce hem”. Voi transforma o bluză cu mânecă lungă într-un crop top cu umerii goi folosind această tehnică. În video vă explic ce setări trebuie folosite la mașina de cusut pentru a crea acest tip de cusătură. Sper să vă placă!

Cum sa faci o cusătură ondulată

În primul rând ai nevoie de o bluză elastică, din jerse reiat și se o mașină de cusut.

Taie partea de sus a bluzei, tivul mânecilor și partea de jos pentru a o transforma într-un crop top. Nu uita să probezi bluza și să faci un semn la lungimea dorită înainte să o tai.

Îndoaie marginea materialului aproximativ 0,5 cm spre interior si prinde-o cu ace de jur împrejur.

Setează mașina de cusut pe cusăura zig zag cu lățimea de 7 mm și lungimea de 0,6 mm. Înainte să începi să coși bluza, încearcă cusătura pe o bucată de material pentru a te asigura că acestea sunt setările potrivite pentru materialul tău. Este posibil să fie nevoie să modifici putin setările. Important este ca zig zagul să fie dens și să tragi ușor de material în timp ce coși (vezi video).

diy custaura ondulata

Sper ca te-am inspirat putin cu acest video si nu uita sa te abonezi la canalul de Youtube pentru a fi la curent cu toate video-urile noi.

Click aici pentru mai multe DIY-uri.

Follow:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.