Facebook
Blog
Youtube

Garanții și retururi

Garanția satisfacției

Dacă după primirea produsului constați că acesta nu corespunde, din diferite motive, așteptărilor tale, ai la dispoziție 10 zile în care poți să schimbi produsul sau să primești banii înapoi. Ajunge să ne ceri asta, într-un e-mail sau prin formularul de mai jos, fără să fii obligat să dai explicații pentru decizia ta. Ca să poți beneficia de această garanție, produsul nu are voie să fie deteriorat și să aibe urme de uzură și va fi nevoie să returnezi produsul prin Poșta Romană sau Urgent Curier, pe cheltuiala ta. Contravaloarea produsului iți va fi returnată prin transfer bancar în maxim 10 zile de la primirea produsului.

Garantia calității

În atelierele Owlipop suntem mereu atenți la calitatea produselor. Dacă totuși produsul cumpărat se deterioreaza în primele 30 de zile de la achiziție cu toate că ai respectat instrucțiunile de întreținere, te rugăm să completezi formularul de mai jos și te vom contacta apoi ca să stabilim cum să trimiți produsul înapoi, pe cheltuiala noastră, pentru reparație sau înlocuire (după caz).

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucrătoare, cu instrucțiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului.

Informaţii Comandă

Informaţii Produs & Motivul Returnării

File de Vis - Citeste, viseaza, cresti!